På minmyndighetspost.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?
Logotyp: Min myndighetspost

Meny

 • Min myndighetspost stängd 29 februari 18-19

  Lördagen den 29 februari mellan klockan 18 och 19 genomförs ett planerat tekniskt underhåll. Under den tiden kommer Min myndighetspost vara otillgänglig.

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation, t ex BankID. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Aktuellt

 • Har du frågor om din deklaration?


  Om du har frågor om din deklaration ska du kontakta Skatteverket.Kontaktuppgifter på Skatteverkets webbplatslänk till annan webbplats 
 • Nya funktioner i Min myndighetspost innebär förbättringar för dig


  När någon skickat ett meddelande till din digitala brevlåda skickar vi en avisering till dig via sms eller e-post. Aviseringarna kommer från och med nu innehålla information om vem som skickat meddelandet till din brevlåda.
  Även utseendet i inkorgen uppdateras och det blir enklare för dig att se vilka meddelanden som du läst och vilka som är olästa.

Så fungerar det

Privat

För privatpersoner och för dig som har enskild firma.
Läs guide PrivatPDF (pdf, 408.2 kB)

Företag

För aktie-, kommandit-, och handelsbolag och ekonomiska föreningar.
Läs guide FöretagPDF (pdf, 391.7 kB)

Har du ingen e-legitimation?

Läs mer och skaffa en härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.