På minmyndighetspost.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation, t ex BankID. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Aktuellt

  • Skaffa Min Myndighetspost och få skattepengar i april


    Den som har skatt att få tillbaka kan få sina pengar redan i början av april. För att få det behövs en digital brevlåda, ett anmält bankkonto dit pengarna ska betalas och att deklarationen enbart ska godkännas utan några ändringar.Länk till Skatteverkets pressmeddelandelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  • Transportstyrelsen börjar skicka grundbeslut för trängselskatt och infrastrukturavgift  


    Fr.o.m. den 17 januari kommer den som idag tar emot papperspost och har Min myndighetspost att få infrastrukturavgifter och trängselskatt som digital post. Var därför uppmärksam på att du kan få fakturor från Transportstyrelsen eller andra myndigheter i din brevlåda. Länk till Transportstyrelsens pressmeddelandelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Så fungerar det

Privat

För privatpersoner och för dig som har enskild firma.
Läs guide PrivatPDF (pdf, 248.3 kB)

Företag

För aktie-, kommandit-, och handelsbolag och ekonomiska föreningar.
Läs guide FöretagPDF (pdf, 251.2 kB)

Har du ingen e-legitimation?

Läs mer och skaffa en härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.