På minmyndighetspost.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?
Logotyp: Min myndighetspost

Meny

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation, t ex BankID. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Aktuellt

  • 100 anslutna avsändare


    100 myndigheter, kommuner och landsting är nu anslutna och skickar post via Min myndighetspost.Se vilka myndigheter som är anslutnalänk till annan webbplats
  • Användarvillkoren för Min myndighetspost har uppdaterats


    Användarvillkoren för Min myndighetspost har uppdaterats med anledning av EU:s dataskyddsförordning. Läs igenom villkoren för att få information om Skatteverket hur behandlar dina personuppgifter. Om du inte vill att Skatteverket behandlar dina personuppgifter på det sätt som beskrivs i Användarvillkoren kan du när som helst logga in och avsluta din brevlåda. Du hittar användarvillkoren härlänk till annan webbplats

Så fungerar det

Privat

För privatpersoner och för dig som har enskild firma.
Läs guide PrivatPDF (pdf, 248.3 kB)

Företag

För aktie-, kommandit-, och handelsbolag och ekonomiska föreningar.
Läs guide FöretagPDF (pdf, 339.2 kB)

Har du ingen e-legitimation?

Läs mer och skaffa en härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.