På minmyndighetspost.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?
Logotyp: Min myndighetspost

Meny

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation, t ex BankID. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Skaffa en digital brevlåda

Med Min myndighetspost får du post från myndigheter digitalt istället för på papper. Det är gratis och säkert till skillnad från vanlig e-post eftersom du loggar in med e-legitimation. Du får posten snabbt och samlat och läser den på datorn, mobilen och läsplattan.

Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för tjänsten Mina meddelanden.

Aktuellt

  • Ditt digitala vaccinationsbevis i Min myndighetspost


    Snart kommer du att kunna ta emot ditt digitala vaccinationsbevis – det Gröna beviset - i din brevlåda Min myndighetspost. Det Gröna beviset visar att du är vaccinerad mot covid-19.Läs mer om det gröna beviset på E-hälsomyndighetens webbplats.länk till annan webbplatsIngen direktlänk till brevlådan Min myndighetspost i aviseringarna
    När du fått ett meddelande till din digitala brevlåda aviserar vi dig via sms och/eller e-post. I aviseringen fanns tidigare en direktlänk till webbplatsen för Min myndighetspost. För att stärka säkerheten för dig är den länken nu borttagen.

Så fungerar det

Privat

För privatpersoner och för dig som har enskild firma.
Läs guide PrivatPDF (pdf, 360.2 kB)

Företag

För aktie-, kommandit-, och handelsbolag och ekonomiska föreningar.
Läs guide FöretagPDF (pdf, 375.1 kB)

Har du ingen e-legitimation?

Läs mer och skaffa en härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.